Mainosteippaukset

Mainosteippaus muistuttaa yrityksestäsi, palvelustasi tai tuotteestasi missä tahansa sijaitset tai liikut. Yrityksen mukainen ilme, joka ohjaa asiakkaat nettisivuillesi tai myymälääsi. Toteutamme mainosteippaukset kokonaisvaltaisesti suunnittelusta toteutukseen. Noudatamme yrityksesi graafisia ohjeistuksia ja linjoja tai tarvittaessa toteutamme koko prosessin alusta loppuun.

Liike- ja toimitilateippaukset

Yrityksesi myymälä- ja kauppatilat, toimitilat, toimistot saavat yrityksesi mukaisen ilmeen niin ulko- kuin sisätiloissa. Hyödynnä yrityksesi mainospaikat tehokkaasti. Tyypillisiä mainosteippauksia ovat yrityksen logo, nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, paikkakunta, nettisivut jne.) 

Mainosteippaukset

Yrityksesi tai tuotteesi näkyvyydellä on merkitystä. Oli pintana sitten rakennuksen seinä tai mikä tahansa tila tai taso, kaikki on mahdollista.

Opasteet, kyltit ja banderollit

Kauttamme saat myös opasteet ja muut materiaalit missä tahansa haluat näkyä. Suurtulosteet, banderollit ja roll-upit luovat näkyvyyttä juuri siellä missä haluat. Erilaiset opasteet ja kyltit toteutetaan juuri oman yrityksesi ilmeen mukaan.