Autoteippaukset

Meiltä saat autojen mainos-, yritys-, kivenisku- ja yliteippaukset. Auto voidaan yliteipata kokonaan tai osittain.  Materiaali voi olla mattaa, helmiäistä, metallihohtoa, kuvatulostetta tai läpinäkyvää kivisuojaa. Maalipinta säilyy täydellisenä teippikalvon alla. 

Autojen yritys- ja mainosteippaukset

Yritysteippaus muistuttaa yrityksestäsi missä tahansa sijaitset tai liikut. Yrityksen mukainen ilme, joka ohjaa asiakkaat nettisivuillesi tai myymälääsi. Toteutamme teippaukset kokonaisvaltaisesti suunnittelusta toteutukseen. Noudatamme yrityksesi graafisia ohjeistuksia ja linjoja tai tarvittaessa toteutamme koko prosessin alusta loppuun.Yritysilmeesi mukainen materiaali voi olla mattaa, helmiäistä, metallihohtoa, kuvatulostetta tai läpinäkyvää kivisuojaa. Maalipinta säilyy täydellisenä teippikalvon alla. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy.

Ikkunoiden tummennuskalvot

Tummennuskalvot asennetaan lasin sisäpinnalle ja lämpömuovataan lasin kaarevuuden mukaan. Tummennuskalvojen ansiosta lämpösäteilyn määrä pienenee autossa jopa 50 % ja haitallisesta UV-säteilystä voidaan poistaa jopa 99 %. Häikäisy vähenee takaistuimella, samoin sirpalevahinkojen vaara. Tummennuksen myötä myös tarpeeton kiinnostus auton sisällä oleviin henkilöihin ja tavaroihin vähenee. Naarmusuojatut kalvot eivät vaadi lainkaan erikoistoimenpiteitä. LLumar autokalvoilla on 7 vuoden takuu.

Yliteippaukset ja kiveniskusuojat

Auto voidaan yliteipata kokonaan tai osittain. Auton koko ilme ja väri voidaan vaihtaa autoa vahingoittamatta. Yritysilmeesi mukainen materiaali voi olla mattaa, helmiäistä, metallihohtoa, kuvatulostetta tai läpinäkyvää kivisuojaa. Maalipinta säilyy täydellisenä teippikalvon alla. Näin autosi jälleenmyyntiarvo säilyy.